Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο ΧΡΥΣΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ










 


Αυτές τις μέρες η Κρήτη τιμά την 75η επέτειο από τη μεγάλη και γεμάτη δόξα Μάχη της Κρήτης, που εκδηλώθηκε στις 20.5.1941 και κράτησε φθίνουσα ίσαμε τις 31.5.1941, που οι ΝΑΖΙ κατέλαβαν ολόκληρο το Νησί, ύστερ’ από μια εξαιρετικά πύρρειο νίκη.


Μικρή συμβολή μου στον εορτασμό η δημοσίευση των σχετικών με το «βοηθητικό αεροδρόμιο Πηγής», που η δημιουργία του υπήρξε η αιτία να συμβούν πολλές επί μέρους νικηφόρες μάχες γύρο από αυτό, κ οι κατοπινές απάνθρωπες ομαδικές εχτελέσεις πολιτών κατοίκων των κοντινών προς αυτό χωριών.


Με το σημερινό άρθρο μου θέλω να Σας μεταφέρω τα της τύχης του χρυσού της Ελλάδας, που φυλασσόταν ακόμη τότε ως αποθεματικό και ρήτρα του σε κυκλοφορία χαρτονομίσματος στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της ψευδεπίγραφης Τράπεζας της «Ελλάδος». Τράπεζας, της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών κατείχε και συνεχίζει να κατέχει το 94%, ως λέγεται, με διάφορες μορφές, η αίολη για την Ελλάδα, και όχι μόνο γι’ αυτήν, αλλά και για την ανθρωπότητα στο σύνολό της, «φαμίλια» των Ρόθτσαϊλντ ( ROTHSCHILD).


Και θα κάνομε συσχετισμό της τότε αρπαχτής με την σύγχρονη. Κι αν περισσέψει μαλλί, θα βάλομε και μανίκια στο πουλόβερ…


Μετά τη δολοφονία του Μασόνου τραπεζίτη  Κοριζή, διορίστηκε από το Γεώργιο Β΄ Πρωθυπουργός της Διχτατορίας του Βασιλιά, ο Μασόνος  Εμμανουήλ Τσουδερός. Ο «Μανολάκης» ως τότε ήταν ο Δ/τής της ΤτΕ. Αυτός, που επί των ημερών του δόθηκε κ ενεργήθηκε η εντολή μεταφοράς στην Κρήτη του αποθέματος  χρυσού της Ελλάδας. Και τούτο, για να διασωθεί από τους Καταχτητές ΝΑΖΙ εκπροσώπους των Ρόθτσαϊλντ και να διαφυλαχτεί από τους Βρετανούς εκπροσώπους των Ρόθτσαϊλντ, αυτή η πολύτιμη περιουσία του Ελληνικού Κράτους! Περιουσία, που αποχτήθηκε από τον Ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.


 Η περίπτωση αποτελούσε μια ευκαιρία, να βάλουν στο χέρι το πολύτιμο αυτό κεφάλαιο της Ελλάδας οι Ρόθτσαϊλντ.


 Έτσι και τότε, όπως και τώρα.   Αυτοί, που διαχειρίστηκαν την αρπαχτή, που έκαμε ο  Σιωνισμός επί των ημερών μας  από το 2004- 2012 είναι:


Κώστας Σημίτης - Γεώργιος Παπανδρέου – Ευάγγελος Βενιζέλος - Λουκάς Παπαδήμ(ι)ος -  Γεώργιος Προβόπουλος – Γ. Στουρνάρας – Αντώνης Σαμαράς. Όλοι τους Μασόνοι Σιωνιστές. Εργαλεία των Ρόθτσαϊλντ.


 Η ποσότητα, λοιπόν, του χρυσού, που διαθέταμε τον Απρίλη του 1944 ανερχόταν σε 17,5 τόνους (608.350 ουγκιές). Κατά τον Μ. Πολιουδάκη, ανερχόταν σε 42 τόνους(ό. π., σ. 38). Κ ήταν  σε μορφή ράβδων και χρυσών λιρών Αγγλίας (Αντώνης Γρυπαίος, Newsbomb, 28.3.21015).


Η ποσότητα του χρυσού αυτού έφτασε κι αποβιβάστηκε στη Σούδα στις 16.3.1941. Από τη Σούδα πήγε με αυτοκίνητα στο Ηράκλειο στα θησαυροφυλάκια του υπακ/τος της ΤτΕ.


 Σήμα, προς τον πλοίαρχο Crowe του Βρετανικού  πολεμικού πλοίου Arache, τον διέτασσε να πλεύσει  στον κόλπο «Μέρκα» (; Μ. Πολ., ό. π., σ. 38.)  που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης,  να παραλάβει από εκεί το χρυσό της Ελλάδας και να τον μεταφέρει στην Αλεξάνδρεια.


Ο πλοίαρχος είχε κ εκδήλωσε τον ενδοιασμό του, γιατί η Κρήτη βομβαρδιζόταν, και δεν ήξερε αν η ποσότητα χρυσού, που θα παραλάβαινε, επαρκούσε για την αντικατάσταση του πλοίου σε περίπτωση  απώλειας αυτού.  Υπάκουσε, όμως, και στις 13.5.1941 έφτασε στον προορισμό του, ενώ η Κρήτη  βομβαρδιζόταν.


Η μεταφορά κ η φρούρηση του χρυσού ως αυτή τη θέση του κόλπου «Μέρκα»  είχε γίνει από μονάδα του Ελληνικού  στρατού, που έδρευε στο Ηράκλειο. Προς  το τέλος της φόρτωσης έν’ αεροπλάνο της Λούφτβαφε αντιλήφτηκε και βομβάρδισε το Arache, το οποίο βλήθηκε, έπαθε ζημιές, αλλά παρέλαβε ολόκληρο το φορτίο κι απέπλευσε προς Αλεξάνδρεια, όπου και κατέπλευσε χωρίς άλλο πρόβλημα. (C. S. Forester, “Golden from Crete”, διά Μ. Πολ., ό. π., σ.38).


Από την Αίγυπτο, ύστερ’ από περιπέτειες προστασίας του, ο Ελληνικός χρυσός κατέληξε Λονδίνο. «δηλαδή στη Μέκκα & στη καρδιά του τότε παγκόσμιου Σιωνισμού, δηλαδή στις τράπεζες των ROTHSCHILDS.(Αντ. Γρυπ., www. newsbomb. gr).


Όταν μετά την Γερμανοκατόχη ζητήσαμε την επιστροφή αυτού του χρυσού, πήραμε την απάντηση,  ότι: ο  Ελληνικός χρυσός  αναλώθηκε  στα έξοδα των Ελληνικών Στρατιωτικών δυνάμεων, που  είχαν καταφύγει στη Μέση Ανατολή! Επομένως η Βρετανία δεν μας χρωστά  τίποτα!  Κ ύστερ’ από την απάντηση αυτή  εμείς, ικανοποιημένοι ότι κάμαμε το καθήκον μας, επαναπαυθήκαμε!


Όμως η αλήθεια είναι πως: «Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πολεμούσαν τότε στη Μέση Ανατολή, για λογαριασμό, και για την ασφάλεια των Δυτικών Σιωνιστικών Δυνάμεων, (ΗΠΑ, Αγγλίας, και χωρών της Δ. Ευρώπης), και ότι αυτές έπρεπε να καλύψουν τα έξοδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.» (Αντ. Γρυπ., ό. π.).


Αν πάλι αρνούνται  την από αυτούς αποδειγμένη  στρατιωτική εκμετάλλευση των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, τότε γιατί κρατούσαν υπό τα όπλα τους Έλληνες Στρατιώτες και δεν τους αποστράτευαν, ώστε να βρουν δουλειά στην Αίγυπτο ή σε άλλες  Αφρικανικές χώρες και να μην επιβαρύνουν το δυστυχισμένο Ελληνικό λαό;


Εχτός όμως από αυτό, είχαν συνυπογράψει  στις 9.3.1942 η  Βρετανική με την Ελληνική Κυβέρνηση συμφωνία,  κατά την οποία η Βρετανία αναλάβαινε όλα τα έξοδα εξοπλισμού και διατροφής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!  (Βασίλης Θεοδωρόπουλος, «Η ληστεία του χρυσού της Ελλάδος», alfeiospotamos.gr).


Εξάλλου αυτές ήταν υπό τη Διοίκηση του Βρετανικού Στρατηγείου Μέσης Ανατολής. Για τα δικά τους, λοιπόν, συμφέροντα  πολεμούσαν, αν και δεν ήταν μισθοφορικά στρατεύματα. Συνεπώς, αυτοί είχαν την υποχρέωση ν’ αναλάβουν και να επιβαρυνθούν τα έξοδά τους.


Όμως και τότε, όπως και τώρα, «ήπιεν η φακή το λάδι…» (Κρητική παροιμία)! Γιατί και τώρα είναι, με διαφορετικό τρόπο και μέσα δομημένη, παρόμοια η  περίπτωση αρπαχτής διά των κεφαλαιοποιήσεων των Τραπεζών, του υπερδανεισμού του κράτους, του ανατοκισμού, και των λοιπών κόλπων της παραγωγικής λογιστικής.


Όμως ακούσατε να γίνει από την όποια Κυβέρνηση της Ελλάδας ποτέ κάποια δυναμική διεκδίκηση, για τους τόνους αυτού του χρυσού, που άρπαξε η τότε Βρετανία; Αυτής της περιουσίας των Ελλήνων, που,  αφού  της έκαμε τιμητική λιτανεία γύρω από την Αφρική, ώστε να χάσομε τα ίχνη της, την προσγείωσε στο Λονδίνο, στην Έδρα του Σιωνισμού, και την ενταφίασε στις κάσες των Ρόθτσαϊλντ!  Καμμιά! 


Γιατί η Ελλάδ’ απαιτεί μόνο από τη Γερμανία τις πολεμικές  αποζημιώσεις και την έντοκη επιστροφή του ποσού του υποχρεωτικού δανεισμού, που της επέβαλαν οι ΝΑΖΙ   της περιόδου 1941-1944, και δεν απαιτεί από τη Βρετανία την επιστροφή των 17,5 ή 42 ή όσο τόνων ήταν τέλος πάντων ο χρυσός αυτός που πήγε Λονδίνο στα 1941;


 


Και τότε Γραικύλοι Μασόνοι ανάξιοι κυβερνούσαν, όπως και τώρα. Όμως Εσείς… καθεύδετε!…


Και γι’ αυτό, το πείραμα, που στεφανώθηκε με επιτυχία τότε, επαναλαβαίνεται  σήμερα! Και, εκ των πραγμάτων αποδείχνεται  ότι, και τώρα θα έχει την ίδια θριαμβευτική επιτυχία!


«Ο χρυσός της Ελλάδος εξαφανίστηκε όπως το Boeing 777 της Μαλαισίας. Παρά την απώλεια του κατοχικού χρυσού, ο Ελληνικός Λαός με φόρους & θυσίες, αγόρασε νέα αποθέματα χρυσού. Οι προδότες & υποτελείς πολιτικοί των Αθηνών, όπως εγκατέλειψαν τη Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, όπως εγκατέλειψαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, όπως εγκατέλειψαν τη Κρήτη στα χέρια του Ισραήλ, λόγω στρατηγικής θέσεως, & λόγω πετρελαίων, έτσι εγκατέλειψαν και το σημερινό χρυσό της Ελλάδος στα χέρια των αρπακτικών ψυχασθενών ηγετών της Ν(έας).Τ(άξης).Π(ραγμάτων). Σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε ο χρυσός της Ελλάδος, και σε τι χέρια βρίσκεται. Ασφαλώς στο στόμα του λύκου ROTHSCHILD. «


»… Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ααρών Αβούρι πρόσφερε στο ROTHSCHILD 20 τόνους χρυσού της Ελλάδος(Αντ. Γρυπ., ό. π.).


Είναι αλήθεια κύριε …Σημίτη; Αν δεν είναι, τότε διαψεύστε το.


 Υπάρχει θέμα λοιπόν και για το παρόν.  Διαβάστε:


 «Συνολικά 3.760 χιλιάδες ουγγιές* ήταν τα αποθέματα του χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας στις 31.12.2012, αξίας 4,74 δισ. ευρώ σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Μόνο όμως η μισή ποσότητα από αυτά βρίσκεται στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα βρίσκονται υποθηκευμένα, ουσιαστικά στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, την Τράπεζα της Αγγλίας και την Ελβετία! Η επίσημη επιβεβαίωση από την Τράπεζα της Ελλάδας και τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ήρθε κατόπιν ερώτησης της βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου, Ελένης Ζαρούλια… Ήδη επί κυβερνήσεων Σημίτη και υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαντωνίου καταληστεύθηκε ο ελληνικός χρυσός, ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή πρόνοια από τα μεταλλεία στις Σκουριές και σε άλλα μέρη της Ελλάδας να υπάρξει πρόνοια για να καταλήγει στο εθνικό θησαυροφυλάκιο ένα μέρος από τον χρυσό αξίας δεκάδων δισ. ευρώ, που βρίσκεται στο ελληνικό υπέδαφος.


                                                 Αθήνα, 17/01/2013.


                                            Η Ερωτώσα Βουλευτής


                                                 Ελένη Ζαρούλια


      Βουλευτής Β’ Αθηνών, ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»


και με το συμπάθιο…


Βέβαια οι πιστωτές της Ελλάδας έχουν την πολιτική ισχή να εκβιάζουν και να επιβάλουν τη δική τους αλόγιστη λογιστική. Ν’ αντιστρέφουν την πραγματικότητα και να επιβάλουν ως αλήθεια το ψέμα. Αυτό αποτελεί ευαγγέλιο του Σιωνισμού. Και πάνω σ’ αυτό και στην απάτη στηρίζει το σάπιο, το σαθρό, πολιτικό του οικοδόμημα.


Το ύψος των 323 δισ., πάνω στο οποίο έχουν ανεβάσει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας, είναι πλασματικό. Η δημιουργική λογιστική σε συνεργασία με τη Σιωνιστική Ευρωπαϊκή απληστία, κοινώς οικονομικούς δολοφόνους, και την πολιτική σκοπιμότητα των Γραικύλων πολιτικών εσωτερικού, ανέβασαν σ’ αυτό το ύψος το Δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Έγκλημα εκ προμελέτης κατά του Ελληνισμού.  Η αναδιάρθρωση του χρέους αποτελεί παγίδα, που εξανεμίζει το …κούρεμα. Παγίδα, που οδηγεί στη διαιώνιση του χρέους. Θα πληρώνομε, χωρίς και να εξοφλούμε, ώσπου να υπάρχει κράτος Ελληνικό. Καταλάβετέ το επί τέλους. Θέλουν να δουλεύομε και να τους ταϊζομε.  Λέγεται και γράφεται ότι οι Ρόθτσαϊλντ κερδίζουν την ήμερα από τόκους περί τα 4 δισ. δολάρια! Αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε…


Όμως οικονομικοί Εισαγγελείς …  υπάρχουν τυπικά…


Και, τέλος, η G7 συνέρχεται, αν δεν κάνω λάθος, σήμερα. Η Μέρκελ φοβάται μην της βγάλουν αυθαίρετη την πολυκατοικία και κατεδαφιστέα. Έδωσε, λένε, εντολή στον εποχούμενο, να κόψει το βήχα, για να  μην πάθει κοίλη. Κι ως εκ θαύματος θα εκταμιευτεί υπερδόση 11 δισ. για την Ελλάδα. Θα σιωπήσουν(;) τα παπαγαλάκια. Και «βλέπε, άκου, σιώπα», όπως εντέλλεται κι ο Στρατός…


Έρχεται κι ο Πούτιν, αν δεν αλλάξει γνώμη. Εεε, δεν είναι σωστό να  γαυγίζουν σκύλοι περί βεντέτας Ε.Ε. – Ελλάδας τη στιγμή, που ο υψηλός επισκέπτης θα συνομιλεί με τον Πρόεδρο ή τον Πρωθυπουργό της Χώρας!..


Ωστόσο κι ο …Σουλτάνος είναι παρών! Κι αυτός «μπέσα» δεν είχε ποτέ του. Κι ούτε θ’ αποχτήσει…


Περισσότερα διαβάσετε στο επόμενο φύλλο, αν θέλει ο Θεός…


                                Γράφηκε 24.5.2016


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου